Lidia Loomans

Ervaringen uit de praktijk 

 

Als ouder is het soms lastig om jouw gevoelige kind te begrijpen.

Jouw peuter, kleuter, basisschoolkind, puber, jongere of zelfs jouw baby.

 

Je voelt jouw kind aan en je vraagt jezelf af: wat gaat er in zijn/haar hoofdje om?

Met deze vraag komen vele ouders bij mij.

Via een foto stem ik af op jouw kind, ik maak dan contact op zielsniveau. 

Hier volgen wat voorbeelden : Zielsafstemming

Jongen van 12 jaar.

Ouders zochten contact met mij, omdat ze vastliepen met hun zoon. Hij was niet zichzelf. We maakten een afspraak voor een videoconsult van 1 uur.

Ik stelde de vragen die bij mij opkwamen na het zien van zijn foto. Moeder en vader beantwoorden de vragen tijdens het videoconsult. Ik stemde af op hun energie, maakte contact met dierbaar overledenen, want tijdens dit consult was dat nodig. Er werden mooie liefdevolle boodschappen doorgegeven. Voor beide ouders was dit erg emotioneel. Hun zoon, was stukken van zijn vader aan het dragen, liefdevol hebben we dat gekeerd. Zodat zoonlief gewoon zichzelf mag zijn, vanuit zijn eigen licht en liefde. 

Hun zoon had ook een energie bij vanaf zijn geboorte en die energie hebben we samen naar het licht gebracht. Dat verklaarde zijn boze buien uit het niets.

Hij vertelde op zielsniveau hoe dankbaar hij was met zijn ouders en zijn broertje, ik voelde zoveel liefde en verbinding na deze afstemming.

Ik geef nog een week nazorg. Dus mocht er nog iets zijn, dan kan je mij altijd bereiken.Graag hoor ik na een week hoe het gaat.

Een week later kreeg ik van moeder een bericht: Hun zoon was rustiger, liever, relaxter en ontspannener, nadat hij wel ziek was geworden na het video consult. 

 

En ook dat geef ik aan, soms kan het heftig zijn voor het kind/ volwassenen, nadat ik een energie heb weggehaald. De ziel mag dan weer thuis komen in zijn /haar eigen lichaam. Dat heeft even tijd nodig. Wat jouw kind dan nodig heeft is alleen maar liefde en geborgenheid.

Zodat jouw kind weer in balans komt.

 

Ik werk met energie, ik voel de emotie van de ander, de emotie van jouw kind en liefdevol ga ik in verbinding. Telepatisch maak ik contact op zielsniveau en luister ik naar jouw kind, zodat jouw kind weer in balans komt met zichzelf en zijn/haar omgeving.

 

Baby 10 weken

Via via kwamen ouders bij mij, ze hadden alle medische wegen al behandeld. Hun zoontje was te vroeg geboren en de osteopaat zei na een 3e behandeling: hij lijkt wel bezeten.

Daar sta je dan als kersverse ouders met een huilende baby. Moeder stuurt mij een foto, ik stem op hem af.

Een lief wijs jongetje met een oude ziel.

Hij vertelde mij van zijn vorige leven, hoe hij omgekomen was in oorlogstijd, veel paniek om hem heen en zo was hij ook weer hier op aarde gekomen bij zijn lieve ouders met veel paniek om hem heen, rondom de bevalling. Ik vroeg hem wat hij nodig had en hij vertelde mij dat hij liefdevol afscheid wilde nemen van zijn familie van zijn vorige leven. Samen met hem gingen ik  in de energie terug naar zijn vorige leven en ik zag hoe hij liefdevol afscheid nam.

Ik vroeg hem wat hij nodig had in dit leven hier bij zijn papa en mama. Hij vertelde dat hij gevoelig was en gaf wat tips mee voor zijn lieve ouders. Daarna kwam hij liefdevol in verbinding met zijn ouders van nu. 

Na deze zielsafstemming liet moeder weten dat ze de kraamtijd opnieuw met hem beleefd hadden. Deze kleine gevoelige wijze jongen, was nu ontspannen. 

Hij is een jongen van deze nieuwe tijd, hij heeft ruimte en begrip nodig en bovenal liefde, want deze lieve jongen is één en al liefde.

 

Dat is wat wij allemaal nodig hebben liefde!

Liefde en verbinding met elkaar.

 

 

Mijn zoon, hij was hier nog geen jaar oud

Liefde en geborgenheid

Zijn oogjes vol liefde

Hij werd net wakker met zijn knuffel.