Lidia Loomans

 

Ik Ben

 

Lidia (1972), graag deel ik mijn jarenlange kennis en ervaringen met jou. Ik ben een alleenstaande moeder van 3 mooie lieve gevoelige kinderen (1997, 2001 en 2007). Twee dochters en een zoon, gevoelig op hun eigen unieke wijze.

 

Ik ben spontaan en creatief en ik hou van dansen en plezier maken met de juiste lieve mensen om mij heen. Samen met mijn hondje wandel ik graag in het bos of op het strand.

 

In 2001 werd mijn 2e dochter geboren, zij heeft mijn ogen geopend. Ze was erg gevoelig en ik zocht hulp voor haar, helaas vond ik dat niet.

Zij zag meer dan dat ik kon waarnemen, ik keurde het niet af, ik gaf haar een opening en maakte het bespreekbaar, zo klein als ze was,2 jaar.

Ze voelde mij haarfijn aan, voor mijn persoonlijke ontwikkeling was en is zij een geweldige spiegel. Wat niet altijd makkelijk was, natuurlijk. Ik probeerde telkens de juiste balans te zoeken.

Ik ben zelf op onderzoek gegaan d.m.v. verschillende opleidingen en cursussen voor mezelf en voor haar de afgelopen 20 jaar en nog steeds ben ik niet uitgeleerd.

 

Mijn gevoeligheid kwam natuurlijk ook ter sprake en dat maakt mij door de jaren heen de persoon die ik nu ben.

Leven vanuit mijn hart en datgene doen waar ik blij van word met de mensen om mij heen die mij lief zijn.

 

De opleidingen/ cursussen/ workshops die ik heb gevolgd:

chakra en aura cursussen, praktische filosofie, kinderyoga docent, mindfulness voor kinderen, peuter/ kleuterdans, kunstzinnig dynamisch coach, nieuwetijdskindercoach,luisterkind,hsp coach, huiszuivering, acces bars, rite of the womb (baarmoeder healing), inwijding van een echte sjamaan, verschillende workshops vanuit het sjamanisme.

 

De cursussen/ workshops die ik heb gegeven:

kinderyoga en mindfulness op basisscholen, peuter en kleuterdans op de kinderopvang, chakrayoga voor moeders, chakra yoga voor heren, kunstzinnig dynamisch coaching, liefdevol opvoeden,communiceren met jouw dierbaar overledenen, ouder-kind yoga, baarmoeder healings aan zee of aan het water, ouder-kind bosactiviteit, afstemmen op het gevoelige kind, volle maan meditaties, volle maan ouder-kind yoga op het strand, spiritueel ontwaken, chakradans, herken het hooggevoelige kind, herken jouw gevoeligheid, innerlijke kind healings, thee met Lidia en gelijkgestemden, yoga met ouderen.

 

De verschillende cursussen/workshops geef ik met een lach en een traan, gewoon zoals ik ben. Ik ga met jou de verdieping in met wat humor.

Iedereen heeft zijn/ haar eigen bagage, zoals ik ook mijn bagage had. Op mijn manier heb ik mijn bagage gesorteerd en ik deel graag mijn manier.

Je hoeft niet alles van mij aan te nemen, mijn waarheid is mijn waarheid door kennis en ervaringen, onderzoek of het ook jouw waarheid is. 

 

Het was een heel avontuur, een hele lange reis om eindelijk hier bij het punt te komen waar ik jarenlang van droomde, het is mij gelukt !

 

Ik ben dankbaar, dankbaar voor de vele mooie ont-moetingen die ik mee mocht maken, zoals onderstaande foto. Liefdevol in verbinding met de ander, yoga met ouderen.